уличные двери со стеклом-Харьков европейские двери с терморазрывом для дома

Про престижність приватних володінь прийнято судити з огорожі, фасаду заміського будинку та, звичайно, вхідної системи. Сьогодні у тренді незвичайні та нестандартні рішення, що виділяються на тлі інших. Тому все більше людей обирають не просто надійні, а дизайнерські вхідні двері. Проте такі стильні рішення переважно пропонують європейські виробники в преміальному сегменті. Такі компанії приділяють увагу всьому, починаючи від глобальних завдань і закінчуючи дрібницями. Завдяки цьому, на виході виходять міцні зовнішні конструкції з витонченим оформленням і високою теплоізоляцією. Саме такі колекції надали на ринок кілька європейських виробництв, а саме: Wisniowski та Ryterna. Також в асортименті можна знайти якісні вхідні двері з Італії, Німеччини, Польщі. Ці вироби відповідають міжнародним стандартам якості та мають відповідну сертифікацію. Давайте дізнаємося, що особливого та нестандартного пропонують відомі світові бренди.

уличные входные двери производства Польша заказать входные двери-теплый алюминий-Днепр

Буде цікаво:

 

naruzhnye-ulichnye-vhodnye-dveri-teplye-alyuminievye-sistemy-so-steklom-dlya-doma-wisniowski-kharkov

ОГЛЯДАЄМО ВХІДНІ ДВЕРІ ЗІ СКЛОМ ВІД ЛИТОВСЬКОГО ЗАВОДУ RYTERNA: ЯКА КОЛЕКЦІЯ НАЙПОПУЛЯРНІША?

Європейська компанія представила ринку серію RD65. Це колекція, в якій поєднуються міцні зносостійкі матеріали та сучасний модний дизайн. Лінійка досить велика, так що підібрати модель можна під будь-який архітектурний напрямок: барнхаус, деконструктивізм, лофт та багато інших. Тут пропонується сміливе поєднання фарб, декоративних та прозорих елементів. Модель виготовляється із композитного алюмінієвого профілю з терморозривом, товщиною 24 мм. Оцинковані листи мають полімерне покриття, а товщина короба складає 65 мм. Коефіцієнт тепловіддачі до 0,73 Вт/м2К. У стандарті використовується подвійний склопакет, а рівень захисту – RC2.

sistemy-teplykh-dverej-iz-evropy-naruzhnye-vkhodnye-dvernye-konstrukcii-s-framugoj

Пропонуються декілька базових відтінків конструкції, а саме: RAL 9016 (білий) та RAL 7016 (сірий). Однак під ключ виробник вхідних дверей Ryterna може пофарбувати виріб будь-якого відтінку палітри RAL. Аплікації, як у варіантах та каталогу під номерами №101 та №103, створюються з алюмінію та не втрачають презентабельний вигляд. Також на вибір надані структура, відтінок та тип скління (матове або глянсове). Прозорі вставки можуть бути фігурними як модель №107. Додатково пропонується встановити фрамуги по обидва боки, з однієї або над системою. Можливе індивідуальне виготовлення за вашим ескізом.

vystavochnyj-ofis-kompanii-wisniowski-ukraine-kiev-dveri-vorota-ograzhdeniya

ЧУДОВІ І ДОВГОВІЧНІ ВХІДНІ ДВЕРІ З ЄВРОПИ: ОСОБЛИВОСТІ ПОЛЬСЬКОЇ КОЛЕКЦІЇ WISNIOWSKI CREO

Це одна з найвідоміших на ринку серій, оскільки вона популярна не лише в Україні, а й у Європі. Виробник Wisniowski зробив колекцію дуже різноманітною. Завдяки цьому знайти оптимальне рішення можна як для стилю модерн, так і для спрямування «еко». При цьому конструкції мають високу міцність (RC2 і RC3, залежно від оснащення) і відмінну теплоізоляцію. Виготовляється із чотирикамерного алюмінієвого профілю з терморозривом. Також використовується безпечний потрійний склопакет 77 мм. Товщина короба з терморозширенням становить 77 мм. Рівень теплоізоляції Ud від 0,8 Вт/м2K, а для моделей зі склінням U=0,6 Вт/м2K. Гарні двері для приватного будинку CREO мають фурнітуру та накладні декоративні панелі з нержавіючої сталі, які не втрачають своїх якостей під впливом часу. Скління може бути фігурним. Побачити це можна на прикладі моделей №344 та №337. На вибір надано кілька палітр відтінків та можливість імітації натурального дерева за допомогою плівки. Однак, на замовлення виріб буде пофарбований у будь-який відтінок з палітри RAL (понад 200 варіантів). Крім того, представлено багато варіантів фурнітури. Зокрема довгі дверні ручки. Дізнатися більше про цю серію можна тут: https://xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/creo-wisniowski

naruzhnye-vhodnye-dveri-iz-alyuminiya-alyuminievye-ulichnye-konstrukcii-kupit-kiev

ВИБИРАЄМО ДВЕРІ ЗОВНІШНІ ЗІ СКЛОМ І ФРАМУГОЮ: ДЕ ЗАМОВИТИ ОРИГІНАЛЬНУ МОДЕЛЬ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИГОТОВЛЕННЯ?

Якісні вироби можуть мати презентабельний зовнішній вигляд. Європейські заводи виготовляють моделі, які зможуть доповнити практично будь-який напрямок архітектури. Це може бути як лофт, і класицизм. Однак найбільше уваги отримують оригінальні вхідні системи, дизайн яких відрізняється. Для того, щоб обрати таку модель, зверніться до торгово-виробничого підприємства «ЗАВОД ВОРІТ Харків». Ми є офіційними партнерами провідних світових брендів Wisniowski, Ryterna, Hormann та інші. У нашому онлайн-каталозі представлено багато красивих та незвичайних сертифікованих дверей для котеджу. Якщо вам потрібна консультація, то звертайтесь до нас і менеджери допоможуть вибрати надійний виріб. Крім того, відвідувачі офісу, розташованого у Києві на вул. Велика Кільцева, 4, можуть отримати приємну знижку. Додатково пропонується професійний монтаж дверей. Для того, щоб отримати безкоштовний розрахунок вартості конструкції, а також технічну консультацію, зателефонуйте за номерами: +38 (050) 356-21-16, +38 (067) 112-17-04.

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ
ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск